Priprema za štampu | Morpheus

Priprema za štampu

Šta je grafička priprema za štampu?

Graficka priprema za štampu predstavlja tehničku fazu izmedju dizajniranog dokumenta i same štampe istog. Kao i u mnogim drugim oblastima, kvalitetna priprema je i ključ uspješne štampe. Da bi se predmet štampe odštampao onako kako je potrebno neophodno je poznavanje mogućnosti raznovrsnih tehnika štampe kao sto su digitalna stampa, ofset stampa, flekso i mnoge druge, kao i poznavanje mašina i odredjenih programa kojima je moguće uraditi adekvatnu pripremu za štampu. Grafička priprema za štampu je priprema štamparske forme sa koje ce se izvrsiti stampa.

Štamparska forma se ne javlja u klasičnom , materijalnom obliku vec samo fiktivno, u memoriji računara odakle se direktno prenosi na podlogu za štampanje. Priprema za štampu predstavlja prvu fazu izrade grafičkog proizvoda i ova faza predstavlja u principu sve operacije koje prethode samom procesu štampe.Plaćanjem grafičke pripreme za štampu, njen vlasnik ste Vi i imate pravo da elektronski oblik grafičke pripreme za štampu dobijete na nekom od nosača elektronskih dokumenata kao sto su CD, DVD, USB i tako dalje.

U nasem timu, grafičku pripremu za štampu rade naši dizajneri koji su profesionalci u svom poslu.

 

KREIRANJE VIZUELNOG IDENTITETA:
  • Dizajn znaka i logotipa firme
  • Aplikacija na sredstva poslovne komunikacije
  • (memorandum, koverta, vizit-karta, fascikla, pozivnica, blok, kesa, olovka)

 

DIZAJN PROMOTIVNIH SREDSTAVA:
  • Dizajn i priprema za štampu sredstava direktnog marketinga
  • (katalog, brošura, flajer…)
DIZAJN I PRIPREMA ZA ŠTAMPU SPOLJNIH PROPAGANDNIH SREDSTAVA
  • (plakat, poster, bilbord, Citylight, Wallscape,  tabla, pano, roll-up baneri, pop-up baneri,  zastava, brendiranje vozila, promo pult, podna grafika…)
DIZAJN I PRIPREMA ZA ŠTAMPU PROPAGANDNOG MATERIJALA
  • (kalendar, bilten, posteri, PVC galanterija…)
Top

Pozovite nas + 382 67 214 023

Pozovite nas ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije oko bilo čega!